Laatste nieuws over Netflix

Productie La Casa de Papel seizoen 3 is begonnen

De opnames van La Casa de Papel seizoen 3 zijn nu officieel begonnen. Netflix bestelde in april van dit jaar een nieuw deel en via een filmpje laat de streamingdienst nu zien dat de productie van het nieuwe seizoen nu van start is gegaan.

Bella Ciao

Uiteraard is op de video het nummer Bella Ciao te horen. Dit nummer werd door de makers gebruikt als het lijflied van de bende onder leiding van El Profesor en groeide wereldwijd uit tot een grote hit en werd bijvoorbeeld op veel muziekfestivals gedraaid om de sfeer op te zwepen.

Ook Netflix maakt nu dus gebruik van de hype van Bella Ciao en plaatste het onder de video waarop te zien is dat de cast van La Casa de Papel zich weer verzamelt. We zien hoe de crew van de serie de scripts klaar legt voor de acteurs, die vervolgens één voor één binnen druppelen. Uiteraard stapt El Profesor als eerste binnen, maar ook Tokyo is al snel aanwezig. Vervolgens worden zij gevolgd door andere bekende gezichten.

Nieuwe acteurs

De bestaande cast zal voor het derde seizoen van La Casa de Papel uitgebreid worden met nieuwe namen. Wat er precies gaat gebeuren in dit nieuwe deel is niet duidelijk, maar Netflix laat weten dat het dit keer ‘meer dan een overval’ is en dat de ‘belangen hoger dan ooit’ zijn. De nieuwe namen in de cast zijn onder andere: Hovik Keuchkerian (Bogota), Najwa Nimri (Alicia), Fernando Cayo (Tamayo) en Rodrigo de la Serna (The Engineer).

Wanneer La Casa de Papel seizoen 3 precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Door een gephotoshopte poster werd maanden de suggestie gewekt dat dit derde deel veel eerder (28 september) zou verschijnen, ondanks dat Netflix zelf dit nooit bevestigde. Toen zij bekendmaakten dat er een vervolg op seizoen 2 zou komen maakte het immers al bekend dat de nieuwe afleveringen in 2019 zullen verschijnen. Meer informatie is er tot dusver niet.

Bekijk hieronder de video

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?