Laatste nieuws over Netflix

Productie Peaky Blinders seizoen 6 begonnen

Het zesde seizoen van Peaky Blinders laat nog wel even op zich wachten, het goede nieuws is wel dat de productie is begonnen. Dit laat regisseur Anthony Byrne weten.

Black Day

Op Instagram post Byrne nameljik een foto van het eerste script. “We zitten in de pre-productiefase van seizoen zes. Binnenkort meer.” Het volledige script en draaiboek wordt momenteel gemaakt, daarna zal de cast erbij worden geroepen. Duidelijk is in ieder geval dat de eerste aflevering van seizoen zes de titel ‘Black Day’ zal dragen.

Diverse regisseurs

Peaky Blinders is geschreven en bedacht door Steve Knight. Hij is ook verantwoordelijk voor het verhaal van het zesde seizoen. In ieder seizoen worden er diverse regisseurs ingezet voor de afleveringen. Byrne had in het vijfde seizoen ook een episode onder zijn bewind en dat zal nu dus opnieuw het geval zijn.

Sprong in de tijd

Recent werd al bekend dat Peaky Blinders in het zesde seizoen een sprong in de tijd zal maken. Eindigde seizoen vijf in 1929, we gaan verder in 1934. Knight: “De zaken zullen er nog slechter voorstaan. De spanning wordt groter en Tommy zit midden in alle onrust. Opnieuw zal het een ontdekkingstocht zijn met alle situaties van de jaren’30.” De opnames worden in de loop van 2020 verwacht, waardoor het seizoen vermoedelijk pas in 2021 zal verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix is aangekondigd? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?