Laatste nieuws over Netflix

Queen of the South in mei met nieuw seizoen op Netflix

Queen of the South seizoen 2 Netflix

De fans hebben er lang op moeten wachten, nu is het toch eindelijk zover. In mei zal er een nieuw seizoen van Queen of the South worden gelanceerd op Netflix. De afgelopen jaren was dat op 1 januari het geval, maar voor Nederland was dat in 2020 plotseling anders.

Eind mei komt een nieuw seizoen

Zo kwamen seizoen 1 en 2 de afgelopen twee jaar op 1 januari. Ditmaal was Nieuwjaarsdag wel ingeruimd voor onder meer België met Queen of the South, in ons land bleef het echter stil. Het derde seizoen zal nu alsnog verschijnen en wel op 29 mei.

Teresa

Het wachten duurt dus nog een maand voor we weten hoe het verder gaat met Teresa. Queen of the South is een verfilming van het boek La Reina del Sur van Arturo Pérez-Reverta. Sinds afgelopen najaar is de originele Spaanse reeks ook te zien op Netflix, waarvan het tweede seizoen is toegevoegd.

Nog veel seizoenen te gaan

In Queen of the South draait het om Teresa. Dit is een arm meisje die hard moet werken voor haar geld. Ze wordt verliefd op Güero, al blijkt hij een drugsdealer te zijn. Het is het startpunt, waarbij ze zal uitgroeien tot de grootste drugsbaron van de wereld. Het verhaal is voorlopig nog niet klaar want, er werd ook een vijfde seizoen besteld.