Laatste nieuws over Netflix

Queen of the South nog lang niet voorbij: seizoen 5 besteld

Fans van Queen of the South kunnen nog een flinke tijd vooruit. USA Network, de uitzendgemachtigde in de Verenigde Staten, heeft de serie namelijk verlengd. Daardoor zal er minimaal een vijfde seizoen worden gemaakt van de succesvolle reeks.

Teresa wordt grootste drugsbaron van de wereld

Queen of the South is een verfilming van het boek La Reina del Sur van Arturo Pérez-Reverta. Sinds kort is de originele Spaanse reeks ook te zien op Netflix, waarvan het tweede seizoen is toegevoegd. In Queen of the South draait het om Teresa. Dit is een arm meisje die hard moet werken voor haar geld. Ze wordt verliefd op Güero, al blijkt hij een drugsdealer te zijn. Het is het startpunt, waarbij ze zal uitgroeien tot de grootste drugsbaron van de wereld.

Wachten op Queen of the South 3

Op Netflix staan momenteel de eerste twee seizoenen van Queen of the South. Op 1 januari 2019 verscheen de tweede reeks en de verwachting is dan ook dat begin 2020 het derde seizoen op Netflix zal verschijnen. Het vierde seizoen wordt momenteel uitgezonden in de Verenigde Staten op USA Network en zal in het najaar worden afgerond. Daarna zal de productie dus starten voor het vijfde seizoen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Queen of the South seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?