Laatste nieuws over Netflix

‘Queen of the South seizoen 5 dit voorjaar op Netflix’

Het vijfde seizoen van Queen of the South zit eindelijk in de pijplijn om op Netflix te verschijnen. In de Verenigde Staten werd het laatste seizoen van de geliefde serie al in juni beëindigd. USA Network geeft de rechten nu vrij richting Netflix, zoveel is duidelijk geworden.

Wereldwijde release op Netflix

Door de bekende problemen van de pandemie heeft het lang geduurd voor de opnames van Queen of the South seizoen 5 konden worden afgerond. Zo zat er dan ook langer tussen de seizoenen dan gebruikelijk. Het vierde seizoen werd in Nederland op 1 juli 2020 toegevoegd. De verwachting van Whats on Netflix is nu dat dit een stukje vroeger in het jaar zal zijn. Zo is de releasedatum in de Verenigde Staten namelijk al officieel bekendgemaakt: 7 april 2022.

Grote cliffhanger opgelost

De verwachting is dat ook alle andere regio’s Queen of the South seizoen 5 rond deze periode mogen verwachten, waardoor een release in het voorjaar van 2022 zal gebeuren. Dan komen eindelijk vragen op de grote cliffhanger. Oude liefde James Valdez keerde uit het niets terug, met een dringende waarschuwing voor Teresa (‘ze komen voor je’). We konden nog niet horen of zien voor wie Teresa precies gewaarschuwd werd, dus kijkers bleven met veel vragen en vooral veel nieuwsgierigheid achter.

Bekijk de trailer van Queen of the South seizoen 5

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?