Laatste nieuws over Netflix

Queen of the South seizoen 5 komt in maart op Netflix

Het is tijd voor het vijfde seizoen van Queen of the South. Begin dit kalenderjaar werd al duidelijk dat het slotseizoen van de razend populaire serie in het voorjaar op Netflix zou verschijnen, nu is er ook een datum aan gehangen dat het gehele seizoen gebingd kan gaan worden!

Nog eerder dan eerder al gedacht

Door de bekende problemen van de pandemie heeft het lang geduurd voor de opnames van Queen of the South seizoen 5 konden worden afgerond. Zo zat er dan ook langer tussen de seizoenen dan gebruikelijk. Het vierde seizoen werd in Nederland op 1 juli 2020 toegevoegd. Op 3 januari werd duidelijk dat in de Verenigde Staten het vijfde seizoen op 7 april 2022 zou worden toegevoegd aan Netflix. Nu blijkt dat Nederland een maand eerder al aan de beurt is.

Grote cliffhanger rondom Teresa

Vanaf woensdag 9 maart komt het vijfde en laatste seizoen van Queen of the South op Netflix. Dan komen eindelijk vragen op de grote cliffhanger. Oude liefde James Valdez keerde uit het niets terug, met een dringende waarschuwing voor Teresa (‘ze komen voor je’). We konden nog niet horen of zien voor wie Teresa precies gewaarschuwd werd, dus kijkers bleven met veel vragen en vooral veel nieuwsgierigheid achter.

Bekijk de trailer van Queen of the South seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?