Laatste nieuws over Netflix

Queen of the South-update: Seizoen 3 én 4 komen eraan

Na weken van onduidelijkheid heeft Netflix nu meer informatie verstrekt over Queen of the South. Het is ook nog eens dubbel goed nieuws. Er komt namelijk niet één…. maar gelijk twee nieuwe seizoenen op de streamingdienst.

Langer wachten dan gebruikelijk was

Seizoen 1 en 2 van Queen of the South kwamen de afgelopen twee jaar op 1 januari. Ditmaal was Nieuwjaarsdag wel ingeruimd voor onder meer België met Queen of the South, in ons land bleef het echter stil. Tot een goede maand geleden, want Netflix kondigde in het systeem aan dat op 29 mei er een nieuw seizoen zou komen. Het gekke was wel dat er stond dat het om seizoen 4 zou gaan. Op 29 mei bleef het vervolgens stil en Netflix kon zelf geen verdere informatie verstrekken. Maar nu wel!

Juli is het zover!

Netflix liet namelijk in het systeem al weten dat per 1 juli er ‘nieuwe seizoenen’ van Queen of the South verschijnen. Dit stelde dus wel gelijk nieuwe vragen. Komt seizoen 3, komt seizoen 4 of komen allebei de seizoenen? Inmiddels is hierover een update verstrekt. Zowel seizoen 3 als 4 zullen op 1 juli aan het aanbod van Netflix worden toegevoegd.

Nog veel seizoenen te gaan

In Queen of the South draait het om Teresa. Dit is een arm meisje die hard moet werken voor haar geld. Ze wordt verliefd op Güero, al blijkt hij een drugsdealer te zijn. Het is het startpunt, waarbij ze zal uitgroeien tot de grootste drugsbaron van de wereld. Het verhaal is voorlopig nog niet klaar want, er werd ook een vijfde seizoen besteld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?