Laatste nieuws over Netflix

Quién Mató a Sara seizoen 2 over twee maanden al op Netflix

Het razendsnelle verlengnieuws houdt maar niet op. Quién Mató a Sara is afgelopen week op Netflix verschenen en heeft inmiddels de eerste plaats in de dag top-10 van de streamingdienst bereikt. Wie gelijk door wil vanwege de cliffhanger hoeft niet lang te wachten. Seizoen 2 komt namelijk razendsnel.

In mei gaat het hoogverraad al verder

Aan het einde van Quién Mató a Sara wordt voor iedere kijker direct duidelijk dat er een tweede seizoen komt. Maar wanneer? Hierop heeft Netflix een week na de release al antwoord gegeven. We hoeven namelijk nog niet eens twee maanden te wachten op het vervolg. Seizoen 2 zal op 19 mei worden gelanceerd, opnieuw staan er dan tien afleveringen vol Mexicaans drama, spanning en hoogverraad op je te wachten.

Wie heeft Sara vermoord?

In Quién Mató a Sara, in de Engelse taalgebieden ook gelanceerd als Who Killed Sara, draait het om Alex Guzman. Hij heeft achttien jaar vastgezeten voor de dood van zijn zusje. Alex is hiervoor verantwoord gehouden, maar als kijker wordt direct duidelijk dat er veel meer speelt. Maar wie is er dan wel verantwoordelijk? Alex gaat het uitzoeken, maar komt er al heel snel achter dat hij deze beerput misschien maar beter niet had kunnen openen. Het levert uiteindelijk een kneiter van een cliffhanger op, waar we in mei dus al antwoord op gaan krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?