Laatste nieuws over Netflix

Quién Mató a Sara seizoen 3 wordt slotstuk; antwoord op dé vraag nabij

Het derde seizoen van Quién Mató a Sara komt volgende week al op Netflix. En daarbij hebben we goed en slecht nieuws. Het goede nieuws? Er gaat definitief antwoord komen op dé vraag: wie heeft Sara vermoord en hoe zit alles precies met de geheimen. Dan gelijk ook het slechte nieuws.. na seizoen 3 is het gedaan met Quién Mató a Sara.

Voor wie zat Alex in de gevangenis?

De Mexicaanse serie was een direct succes op Netflix en de afleveringen werden in hoog tempo weggewerkt. De vraag wie toch Sara had vermoord en voor wie Alex onterecht vast had gezeten bleef boven de zaak hangen. Netflix bestelde razendsnel een derde seizoen, die ook nog eens eerder verschijnt. Woensdag 1 juni zou Quién Mató a Sara verschijnen, het is naar voren gehaald naar 18 mei. Daarna is het dus helaas wel gedaan met de serie, al is het natuurlijk wel mooi dat alle antwoorden gaan komen.

Achttien jaar onterecht vastgezeten

In de thriller Quien Mató a Sara (in Engelstalige landen verschenen onder de vertaling Who Killed Sara) draait het om de moord op Sara. Het is de grote vraag wie verantwoordelijk is voor haar dood. Haar broer Álex heeft achttien jaar vastgezeten voor de moord en wil er nu alles aan doen om te bewijzen dat hij niet schuldig is. Hij zal echter voorzichtig moeten zijn in zin zoektocht, want als hij de goede richting op gaat, komt hij er al snel achter dat er zich een monster onder hen begeeft. In mei is het dus zover.

Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Bekijk de trailer van Quien Mato a Sara seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?