Laatste nieuws over Netflix

Quiz: Ben jij de ultieme 13 Reasons Why kenner?

13 Reasons Why Netflix

De release van het derde seizoen van 13 Reasons Why staat voor de deur. Op vrijdag 23 augustus kunnen we aan de slag met dertien nieuwe afleveringen van de reeks. Ben jij nog goed op de hoogte van wat er allemaal is gebeurd in de eerste twee seizoenen? Dat kun je nu bewijzen in onze quiz.

13 Reasons Why seizoen 3

Waar het in de eerste twee seizoenen van 13 Reasons Why draaide om Hannah Baker, haar zelfmoord, de gevolgen en het verwerken ervan, staat in seizoen 3 een nieuw onderwerp centraal. In de officiële trailer was al te zien dat Bryce Walker niet langer leeft. In de trailer was zijn doodskist te zien met een foto van hem erop. De grote vraag is: ‘Wie is verantwoordelijk voor de dood van Bryce?’.

In het derde seizoen wordt de jacht op de dader geopend en dat zorgt ervoor dat de scholieren onderling ook niet altijd even goed met elkaar door één deur kunnen. Het wordt dan ook weer een seizoen waarin van alles gaat gebeuren. Maar tot het zover is, kun jij eerst bewijzen dat je alles weet over 13 Reasons Why door hieronder de quiz in te vullen.