Laatste nieuws over Netflix

Quiz! Ben jij klaar voor het slotseizoen van Orange is the New Black?

Orange is the New Black seizoen 6 Netflix Wanneer

Het laatste seizoen van Orange is the New Black staat voor de deur. Op vrijdag 26 juli worden de laatste dertien afleveringen van de gevangenisserie toegevoegd aan Netflix. Denk jij alles over de eerste zes seizoenen nog te weten, dan is dit jouw kans om dat te bewijzen.

Orange is the New Black slotseizoen

Het einde van Orange is the New Black is definitief in zicht. Na zeven seizoenen komt er een eind aan de reeks. In het laatste seizoen gaat er een hoop veranderen. Piper Chapman heeft haar gevangenisstraf inmiddels uitgezeten en komt nu weer in de harde realiteit terecht. Het is de vraag of ze zich kan aanpassen aan het leven buiten de gevangenis, helemaal nu ze het nog een tijdje moet doen zonder haar vriendin Alex Vause.

Ondertussen is het ook de vraag hoe het eindigt voor de andere inmates zoals Crazy Eyes, Red, Nicky Nichols en Daya. Kate Mulgrew gaf al aan dat het een triest einde wordt. “Ik weet hoe het zal eindigen en het is triest. Maar natuurlijk, gezien de neiging van Jenji Kohan om de waarheid weer te geven van wat er gebeurt in de gevangenis, is het authentiek. Het is hard, maar het is wat er gebeurt met vrouwen van mijn type, leeftijd en aard van de omstandigheden.”

Doe de quiz