Laatste nieuws over Netflix

Quiz: Ben jij klaar voor La Casa de Papel seizoen 3?

Het duurt nu echt niet lang meer… De release van het derde seizoen van La Casa de Papel seizoen 3 staat voor de deur en jij kunt nu bewijzen daar helemaal klaar voor te zien. Kun jij je alles van de eerste twee seizoenen nog goed herinneren? Bewijs het in onze quiz.

La Casa de Papel seizoen 3

De release van het derde seizoen van La Casa de Papel staat voor de deur. Vanaf 19 juli kunnen we aan de slag met de acht nieuwe afleveringen van seizoen 3 en ook een vierde seizoen is al besteld. Waar we in de eerste twee seizoenen nog mee genomen werden naar de overval op de Koninklijke Munt is voor het derde seizoen een nieuw slachtoffer gevonden.

In het derde seizoen komen de overvallers opnieuw bij elkaar. Ze kiezen opnieuw voor een moeilijke klus. Ditmaal is het vizier gericht op de Spaanse bank in Madrid. Een moeilijke opgave, gezien de kluis van de Spaanse bank 48 meter onder het stadsplein ligt en waarbij de gangen rondom de kluis binnen no time met water gevuld kunnen worden dankzij de ondergrondse rivieren in Madrid. Tot die tijd eerst de eer om te bewijzen of jij echt klaar bent voor het derde seizoen door hieronder de quiz in te vullen.

[tqb_quiz id=’47587′]

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?