Laatste nieuws over Netflix

Ragnarok verlengd met een tweede seizoen

De Noorse serie Ragnarok is verlengd met een tweede seizoen. De entree van de bovennatuurlijke reeks verscheen eind januari en is positief ontvangen. Daarop heeft Netflix nu dan ook al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zal komen. “This was only the Beginning”, is de veelzeggende titel.

Einde van de mensheid versnellen

Ragnarok is geschreven door Adam Price, bekend geworden met de politieke serie Borgen. Nu is hij aan de slag gegaan in het fictieve dorpje Edda, waar milieuverontreiniging de bewoners begint te teisteren. Eén familie is verantwoordelijk voor de ellende met hun chemische bedrijf, maar eigenlijk hebben ze een dubbele identiteit. Ze hebben een eeuwenlange dubbele agenda om de einde van de mensheid te versnellen. Dat moet een nieuwe bewoner van het dorp zien te voorkomen, maar als je hem voor het eerst ziet kun je je dat moeilijk voorstellen…

Noorse series doen het goed

Het eerste seizoen van Ragnarok werd zeer positief ontvangen, waarop het dus niet lang duurde voor Netflix besloot om deze eerste volledige Noorse Original Serie te voorzien van een tweede seizoen. Eerder maakten we al kennis met Lilyhammer, dit was echter een samenwerking met de Noorse omroep. Later deze maand verschijnt er een tweede Noorse serie: Bloodride.

Lees meer over Bloodride

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?