Laatste nieuws over Netflix

Raising Dion krijgt tweede seizoen op Netflix

Raising Dion Netflix

Raising Dion is door Netflix verlengd met een tweede seizoen. De superhelden dramaserie is gemaakt door Michael B. Jordan. In de laatste dagen van 2019 werd bekend dat de reeks in de Verenigde Staten één van de best bekeken series van het jaar was. Twee dagen in 2020 is Raising Dion verlengd.

Michael B. Jordan

Succesvolle series worden door Netflix over het algemeen na ruim een maand verlengd. Bij Raising Dion is hier langer overheen gegaan. In de eerste week van oktober kwam de serie op Netflix en nu drie maanden later is het tweede seizoen besteld. Michael B. Jordan is opnieuw betrokken als executive producer, Carol Barbee is voor het tweede seizoen wederom de showrunner.

Acht afleveringen in seizoen 2

Het tweede seizoen van Raising Dion zal uit acht aflevering van een uur bestaan, dit is afwijkend van het eerste seizoen. Deze bestond uit negen afleveringen, met wisselende lengtes van 38 tot 50 minuten. De superhelden serie is afwijkend van de meeste superheldenreeksen.

Dion heeft superkrachten

Nicole is een alleenstaande moeder na de vroege dood van haar man Mark. Ze voedt Dion op, die door zijn vader altijd al als speciaal werd bestempeld. Dat blijkt wanneer Dion superkrachten gaat vertonen. Nicole moet erin zien te slagen om dit verborgen te houden, want anders zal hij worden uitgebuit en bedreigd door mensen die misbruik willen maken van zijn mogelijkheden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?