Laatste nieuws over Netflix

Ranch seizoen 2 aangekondigd op Netflix voor komende zomer

The Ranch komt deze zomer terug op Netflix met seizoen 2. In 2016 verscheen seizoen 1, verspreid over twee delen. In juni gaat het derde deel van The Ranch onder seizoen 2 verder op Netflix. De lanceringsdatum is bepaald op vrijdag 16 juni.

That ’70s Show

In The Ranch spelen Ashton Kutcher en Danny Masterson de hoofdrol. Zij kennen elkaar nog van hun tijd bij de sitcom That ’70s Show. Er wordt gesuggereerd dat in het nieuwe deel van The Ranch er nog meer karakters uit That ’70s Show te gast zijn.

The Ranch seizoen 2 op Netflix

The Ranch seizoen 2 gaat op 16 juni van start op Netflix. Het komische programma kondigde dit donderdagavond zelf aan via social media. Daar wordt gesproken over het derde deel van The Ranch. Uiteraard volgen we in dit derde deel weer het leven op The Ranch van de familie Bennett. De norse Beau Bennett probeert de boel draaiende te houden en krijgt hulp van zijn zoons Colt (Kutcher) en Rooster (Masterson), al lopen zij eerder in de weg dan dat ze van waarde zijn voor Beau. Zijn ze niet aan het werk op de ranch, dan hangen ze wel aan de bar van hun moeder Maggie. Bekijk hieronder vast de eerste beelden van The Ranch seizoen 2.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?