Laatste nieuws over Netflix

Ratched: Sadistische verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest

Ratched belooft horrorserie te worden waar iedereen op zit te wachten. Ryan Murphy heeft met zijn team van American Horror Story het verhaal van de sadistische verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest onder handen genomen. En daar is dan ook nog een sterrencast voor verzameld.

Mildred Ratched

De serie Ratched zal vanaf 18 september wereldwijd beschikbaar zijn op Netflix en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen. Het verhaal van Ratched is geïnspireerd op het memorabele karakter Nurse Ratched in One Flew Over The Cuckoo’s Nest van Evan Romansky. In de bloedstollende serie Ratched leren we Mildred Ratched kennen, een verpleegster die werkzaam is in een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina.

Verandert in een monster

Mildred gedraagt zich als een voorbeeldige verpleegster, maar naarmate de tijd vordert verandert dit volledig. Terwijl Mildred meer betrokken raakt bij de verontrustende experimenten die op mensen worden uitgevoerd in de inrichting, verliest ze haar onschuld en zien we hoe een zorgzame vrouw verandert in een monster. Mildred Ratched wordt gespeeld door Sarah Paulson.

Sterrencast met Vincent D’Onofrio

Andere acteurs zijn: Cynthia Nixon als Gwendolyn Briggs, Judy Davis als Nurse Betsy Bucket, Sharon Stone als Lenore Osgood, Jon Jon Briones als Dr. Richard Hanover, Finn Wittrock als Edmund Tolleson, Charlie Carver als Huck, Alice Englert als Dolly, Amanda Plummer als Louise, Corey Stoll als Charles Wainwright, Sophie Okonedo als Charlotte en Vincent D’Onofrio als Gov. George Wilburn. Het is nog wachten op de trailer, want deze heeft Netflix nog niet gelanceerd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?