Laatste nieuws over Netflix

Razendsnel vierde seizoen Queer Eye; seizoen 5 in nieuwe stad

Queer Eye Netflix

Queer Eye is deze zomer al terug voor een vierde seizoen. In het voorjaar werd het derde seizoen toegevoegd aan Netflix, het eerste in Kansas City. Deze stad wordt deze zomer opnieuw aangedaan en Netflix had gelijk nog meer nieuws. Er is namelijk een vijfde seizoen besteld, in een nieuwe stad.

Make-over

Queer Eye is een vervolg op de Amerikaanse reality-show, die aan het begin van deze eeuw al razend populair was bij Bravo. In totaal verschenen liefst vijf seizoenen. Netflix heeft de serie nieuw leven in geblazen. Opnieuw gaan vijf mannen (de Fab Five) op pad om mensen een make-over te geven in hun kledingstijl, kapsels, eten, cultuur en design. Lukt het de heren om de levens van de mensen die ze uitkiezen compleet te veranderen?

In 2020 naar Philadelphia

Bobby Kerk, Karamo Brown, Tan France, Antoni Porowski en Jonathan Van Ness vormen de Fab Five en ze begonnen hun reis in Atlanta. Na twee seizoenen werden de make-overs vervolgd in Kansas City. Op 19 juli zal opnieuw deze stad worden aangedaan voor het vierde seizoen. In 2020 komt Queer Eye terug voor minimaal een vijfde seizoen, in dit geval zal Philadelphia worden aangedaan. Tussendoor heeft Queer Eye ook nog een special gemaakt in Japan, waardoor reeks met de Fab Five nog lang niet voorbij lijkt te zijn.