Laatste nieuws over Netflix

Reality-versie van Squid Game in aantocht en jij kunt meedoen

Squid Game krijgt een tweede seizoen en daarnaast zal er een reality-versie van de Zuid-Koreaanse serie komen. En het mooie is: Jij kunt meedoen! Netflix zoekt namelijk 456 spelers voor Squid Game: The Challenge, met een prijzenpot van 4.56 miljoen dollar!

Squid Game in het echt.. al ga je niet dood!

In Squid Game worden 456 mensen bij elkaar gezet om een spel te spelen. De inzet is hoog, want de winnaar gaat naar huis met een gigantisch geldbedrag. Het is echter een strijd op leven en dood, want als je wordt uitgeschakeld is het gelijk met je gedaan. Squid Game bestaat uit een reeks kinderspellen, met lugubere twists. Nu gaat Netflix hier een echte versie van maken, al ga je uiteraard niet dood!

Squid Game: The Challenge

Netflix zoekt 456 mensen die mee willen doen aan Squid Game: The Challenge. De enige vereiste is dat je de Engelse taal machtig bent. Zoja, dan kun jij je opgeven via deze website. De deelnemers zullen de spellen moeten doorstaan en daarnaast strategisch spelen. Bonden sluiten met andere deelnemers en zo zich richting de finale zien te knokken. De reality-versie zal uit tien afleveringen bestaan. Een releasedatum is nog niet vrijgegeven. Aangezien de casting nu pas plaats zal vinden, zal dit vermoedelijk pas in de loop van 2023 het geval zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?