Laatste nieuws over Netflix

Realityseries The Circle en Love is Blind met twee seizoenen verlengd

De realityshows doen het goed dit jaar op Netflix. Met name The Circle en Love is Blind zijn erg goed ontvangen. Het is dan ook geen verrassing dat allebei de series zijn verlengd. Opvallend is wel dat er direct twee extra seizoenen zijn besteld.

The Circle gaat mondiaal

In The Circle worden acht mensen in een flat opgesloten. Ze hebben allemaal hun eigen woning en hebben alleen contact via een chatsysteem. Ze zien van elkaar alleen een foto. Zo wordt het de vraag wie nou eigenlijk wie is, want er zit natuurlijk her en der een catfish tussen. Het geeft een beeld hoe eenvoudig je online misleid kan worden en hoe goed van vertrouwen we soms wel niet zijn. Er komt een tweede en een derde seizoen van de Amerikaanse versie van The Circle. Momenteel is er een Braziliaanse versie bezig op Netflix en in april komt er ook een Franse variant.

Love is Blind in Chicago

Het tweede seizoen van Love is Blind zal worden gehouden in de regio Chicago. Er worden nu dan ook vrijgezellen gezocht die in het huwelijksbootje willen stappen zonder elkaar daarvoor te hebben gezien. Nick en Vanessa Lachey zijn opnieuw gecontracteerd als hosts. Er zal in de toekomst ook een derde seizoen worden gemaakt.

Rhythm + Flow en Marie Kondo

In 2021 wordt er eveneens een nieuw seizoen verwacht van Rhythm + Flow. Dit is een hip-hop muziekcompetitie waarin tijdens het eerste seizoen de jury bestond uit Cardi B, T.I. en Chance the Rapper. Tenslotte komt er ook een nieuw programma van Marie Kondo. De Japanse liet ons vorig jaar zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je huis veel opgeruimder is. Sparking Joy with Marie Kondo brengt haar naar de Verenigde Staten. In een kleine stad zal ze de boel eens flink onder handen gaan nemen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?