Trailers

Rebelde: Muzikale opvolger van Élite en Riverdale?

Rebelde zal het nieuwe jaar openen op Netflix. De Mexicaanse serie belooft een opvolger te worden waar fans van Élite en Riverdale hun hart bij kunnen ophalen. Rebelde is een remake van een populaire telenovela en het eerste seizoen kent acht afleveringen.

Muziekale dromen op Elite Way School

De serie Rebelde speelt zich af op de Elite Way School (EWS). Een internationale groep studenten droomt van een doorbraak in de muziek. Daarvoor volgen ze het prestigieuze muziekprogramma op EWS en vormen een band. Want als ze de Battle of the Bands weten te winnen, dan kunnen echte sterren worden.

Meest succesvolle telenovela

In Argentinië en Mexico was de serie Rebelde begin van deze eeuw een absolute kaskraker en één van de meest bekeken telenovalas. Netflix heeft nu een remake aangekondigd, waarvan het eerste seizoen 5 januari 2022 zal verschijnen. Het origineel bestond uit liefst 440 afleveringen. Netflix kiest voor een andere aanpak, waarbij er nu acht episodes verschijnen. Ook wordt er meer ingezoomd op de afkomst van de studenten en de kloof tussen arm en rijk.

Bekijk de trailer van Rebelde

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?