Laatste nieuws over Netflix

Red Notice 2 én 3 worden back-to-back opgenomen in 2023

Na eerdere geruchten wordt nu definitief werk gemaakt om Red Notice 2 én Red Notice 3 in één keer op te namen. Back-to-back opnames zijn vanwege de sterrencast het makkelijkst haalbaar, waardoor Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds terug zullen keren.

Allerduurste Netflix-film

De bedoeling is dat de productie in 2023 zal worden gedraaid. Momenteel is Gadot druk met diverse andere films, terwijl Reynolds juist een jaar rust heeft genomen. Rawson Marshall Thurber krijgt zo de kans om nieuwe scripts te schrijven en dan kan vervolgens alles in één keer worden gedraaid. Zo is de cast makkelijker bij elkaar te brengen, qua productiekosten zal dit ook flink drukkend werken. Want Red Notice was wel de duurste Netflix-film allertijden.

Drietal gaat samen verder

In Red Notice waren Johnson, Gadot en Reynolds continu om elkaar aan het heen draaien, waardoor pas aan het einde duidelijk werd wie nou daadwerkelijk wie was. En vooral wie nou wie aan het oplichten was. De slotsom was dat ze samen verder zouden gaan en in het eindshot liepen ze zelfs al door Parijs richting het Louvre. Met de opnames in 2023 zou het héél misschien mogelijk zijn dat eind 2023 Red Notice 2 kan verschijnen. Het lijkt echter realistischer dan de eerstvolgende film terug zal keren in 2024.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?