Laatste nieuws over Netflix

Red Notice 2 op Netflix? Makers werken al aan drie films!

Red Notice is de grote filmhit van dit najaar op Netflix en alles lijkt gereed voor een vervolg. Er zijn nog wel wat hobbels te nemen, maar daarna kan het hard gaan. De makers willen namelijk zelfs Red Notice 2 én Red Notice 3 gaan filmen. Als het even kan achter elkaar.

Red Notice met open lijntje

Sinds de lancering van Red Notice staat de film bovenaan alle kijklijsten. De komische actiefilm met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot heeft een verhaal met een kop en een staart. Toch biedt het einde ook genoeg ruimte tot een vervolg. Het drietal dat de hele film op elkaar aan het jagen was, komt uiteindelijk samen. Ze blijken als drietal uitmuntend te functioneren en Interpol krijgt geen enkele grip op ze. In Parijs bij het Louvre staan ze zelfs klaar voor een nieuwe inbraak.

Red Notice 2

Rawson Marshall Thurber heeft Red Notice bedacht en is nu klaar voor Red Notice 2. Dit laat hij weten in een interview aan The Hollywood Reporter. “Het is zeer realistisch en meer dan dat. Als we een sequel maken is het wel in alle opzichten verstandig om back-to-back door te werken. Kortom Red Notice 2 en Red Notice 3 achter elkaar te filmen. Het is zo’n grote productie. Als je dat in tijd kunt beperken is dat voor iedereen beter. Inclusief mijn mentale gezondheid.”

Wanneer is Ryan Reynolds weer beschikbaar?

Het grootste struikelblok zal zijn om de drie sterren bij elkaar te verzamelen. Voor de eerste film kregen ze alle drie een slordige 20 miljoen dollar bijgeschreven. De agenda’s van de sterren puilen normaliter uit, dus een lange periode vrijmaken is lastig. Daar komt bij dat Ryan Reynolds recent heeft aangekondigd dat hij een sabbatical neemt van een jaar. Hij wil tijd doorbrengen met zijn gezin, nadat hij de laatste jaren een karrenvracht aan films heeft opgenomen. Gadot is momenteel bezig met de thriller Heart of Stone en staat daarna op de rol voor Cleopatra, Wonder Woman 3 en als de Evil Queen in Snow White and the Seven Dwarfs voor Disney. De grootste vraag om Red Notice 2 én Red Notice 3 mogelijk te maken is dus vooral wanneer Reynolds, Johnson en Gadot beschikbaar zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?