Laatste nieuws over Netflix

Reden verwijdering The Good Wife seizoen 7 van Netflix bekend

The Good Wife seizoen 7 is van Netflix verdwenen. Vorig jaar april werd het zevende seizoen toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, maar sinds 4 april is het seizoen nergens op Netflix meer terug te vinden. Alle 22 afleveringen zijn van Netflix verwijderd en dat heeft alles te maken met de rechten, zo heeft de dienst nu bekendgemaakt.

The Good Wife

The Good Wife is een Amerikaanse serie afkomstig van CBS. De rechten van alle zeven seizoenen waren de laatste tijd in handen van de populaire streamingdienst. In The Good Wife draait het om Alicia Florrick. Als haar man, een politicus, vanwege een openbaar seks- en corruptieschandaal in de gevangenis beland voelt ze zich gedwongen om weer aan het werk te gaan. Ze gaat weer aan de slag als advocaat om haar twee kinderen te onderhouden. Ze blijkt echter niet de makkelijkste in de omgang.

The Good Wife seizoen 7 van Netflix verwijderd

The Good Wife seizoen 7 is van Netflix verwijderd. Precies een jaar nadat het zevende seizoen werd toegevoegd aan het aanbod, werd het zevende seizoen ook weer verwijderd. Door navraag te doen zijn we erachter gekomen dat het verwijderen van seizoen 7 alles te maken heeft met de rechten.

De rechten voor Netflix zijn inmiddels verlopen en de dienst hoopt het voor elkaar te krijgen om de rechten weer in te kopen. Het is dan ook afwachten of The Good Wife seizoen 7 op korte termijn weer terugkeert bij de streamingdienst. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als The Good Wife seizoen 7 weer op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?