Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Regisseur Virgin River maakt nieuwe Netflix-film Brazen

Monika Mitchell, onder meer bekend als regisseur van Virgin River, is aan de slag gegaan met een nieuwe Netflix-film. Vanaf 13 januari kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Brazen. De hoofdrol is voor niemand minder dan Charmed-actrice Alyssa Milano en de film is gebaseerd op een roman.

Roman Nora Roberts

Voor het verhaal van Brazen is de roman Brazen Virtue van Nora Roberts gebruikt. In de film is de hoofdrol voor Alyssa Milano die de rol van Grace vertolkt. Ze is een prominente schrijver van mysterie-boeken en krijgt van haar zus het verzoek om terug te keren naar Washington. Het blijkt het begin van een bizar verhaal, want als haar zus wordt vermoord, komt Grace erachter dat ze een mysterieus dubbelleven leidde als webcam-girl. Grace neemt het heft in eigen hand en gaat op onderzoek uit. Daarbij gaat ze zelfs tegen de waarschuwingen van een lokale detective in.

Brazen op Netflix

Brazen verschijnt op 13 januari op Netflix. De regie is gedaan door Monika Mitchell, die eerder al verantwoordelijk was voor een paar afleveringen van Virgin River. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer van de film. Daarin zien we Alyssa Milano meteen in actie.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?