Laatste nieuws over Netflix

Release Cobra Kai 3 vervroegd naar Nieuwjaarsdag

Het vraagteken dat de laatste weken rondom Cobra Kai hing is nu omgezet in een uitroepteken. Het derde seizoen van de revival van The Karate Kid stond voor 8 januari gepland. Deze releasedatum is nu vervroegd, want de nieuwe afleveringen zijn vanaf 1 januari te zien.

Cobra Kai een week eerder

Al enige maanden geleden werd naar buiten gebracht dat het derde seizoen van Cobra Kai op 8 januari zou worden gelanceerd. Bij dat nieuws werd ook gelijk een vierde seizoen aangekondigd. De afgelopen weken veranderde echter de melding in het Netflix-systeem van 8 januari naar januari. Er werd al gespeculeerd dat de serie wel eens naar voren gehaald kon worden en dit blijkt nu het geval. Op Nieuwjaarsdag is seizoen 3 al te zien van Cobra Kai.

William Zabka

William Zabka heeft dit nieuws zelf naar buiten gebracht door middel van een kort filmpje. Cobra Kai begon als YouTube serie, na twee seizoenen nam Netflix de rechten over en heeft nu dus inmiddels een derde en vierde seizoen laten maken. Cobra Kai is een vervolg op de Karate Kid-films uit de jaren tachtig. De nieuwe generatie komt aan bod, waarbij de helden van toen nu de leermeesters zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?