Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt startdata Supergirl, The Flash en Arrow bekend

Supergirl Arrow The Flash

Het wachten is eindelijk voorbij. Netflix heeft de releasedata van drie DC-series bekendgemaakt. Deze maand gaan de nieuwe seizoenen van Supergirl, The Flash en Arrow van start bij The CW en gelukkig kunnen we ze ook razendsnel op Netflix verwachten. Alhoewel het enige tijd stil bleef rondom de superheldenseries, kennen we nu de releasedata van de drie series op Netflix.

Supergirl

Supergirl is de eerste DC-serie die van start is gegaan bij The CW. De eerste aflevering van seizoen 5 werd afgelopen zondag uitgezonden bij The CW en sindsdien was het de vraag wanneer de aflevering naar Netflix zou komen. Nu is bekend geworden dat Supergirl op dinsdag 8 oktober van start gaat op Netflix en de eerste aflevering staat zelfs al online. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen van de serie over het nichtje van Superman op dinsdag.

The Flash

Ook op de nieuwe afleveringen van The Flash hoeven we niet lang meer te wachten. Deze DC-serie is inmiddels al toe aan zijn zesde seizoen en de eerste aflevering daarvan wordt op 8 oktober uitgezonden bij The CW. Drie dagen later, op vrijdag 11 oktober wordt de aflevering vervolgens toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarna mogen we wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering verwachten.

Arrow

Voor Arrow betekent het achtste seizoen het slotstuk van de reeks. Het ingekorte seizoen gaat op 15 oktober van start bij The CW. Precies een week later, op dinsdag 22 oktober, gaat het seizoen ook van start op Netflix. Daarna worden de afleveringen wekelijks op dinsdag toegevoegd.