Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Bloodline seizoen 3 bekend en eerste beelden

Netflix heeft bekend gemaakt wanneer Bloodline seizoen 3 te zien is. Het is het laatste seizoen van deze Netflix Original, want eerder werd al bekend gemaakt dat er vanwege een opmerkelijke reden geen vervolg meer gegeven kan worden aan de serie. Op vrijdag 26 mei is het zover.

Familie Rayburn

Bloodline gaat om de familie Rayburn. In het eerste seizoen was te zien hoe de familie verscheurt raakt, als Danny Rayburn terugkeert naar Florida Keys. De Rayburns blijken nogal wat geheimen met zich mee te dragen en die geheimen worden steeds meer onthuld.

Bloodline seizoen 3 op Netflix

In Bloodline seizoen 3 zullen de makers van de Netflix Original de eindjes vermoedelijk aan elkaar knopen, of zullen ze toch voor een open einde zorgen, om een eventuele doorstart mogelijk te houden? Vanaf 26 mei 2017 komen we daar in ieder geval achter, want dan verschijnt Bloodline seizoen 3 volledig op Netflix. Van het derde seizoen zijn er tien afleveringen gemaakt. De aankondiging van het nieuwe seizoen ging gepaard met een filmpje, verspreid door Netflix. Hierin zijn shots van het nieuwe seizoen te zien. Daar valt vast uit op te maken dat de spanning flink zal oplopen in dit aller laatste seizoen van Bloodline.

Bloodline seizoen 3 Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?