Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Cobra Kai seizoen 3; seizoen 4 gelijk besteld

Cobra Kai gaat de komende jaren nog door op Netflix. Een derde seizoen was al onderweg en heeft nu een releasedatum gekregen, begin december is daar de langverwachte trailer bijgekomen. En het wordt nog mooier. Want er is tevens bekendgemaakt dat er een vierde seizoen zal komen van Cobra Kai.

Van YouTube naar Netflix

Origineel begon Cobra Kai op YouTube. Deze videodienst heeft in de afgelopen jaren een aantal eigen titels gemaakt, waaronder dit vervolg op The Karate Kid-films. Netflix heeft de rechten overgenomen, waarop de serie recent op de streamingdienst verscheen. Het was wereldwijd een succes, waardoor er nu veel meer gemaakt gaat worden.

Seizoen 3 en 4 van Cobra Kai

Johnny Lawrence en Daniel LaRusso zijn inmiddels volwassen en hebben hun eigen dojo geopend. De rivaliteit is er dus nog altijd en de nieuwe generatie is daar ook niet wars van. Op 8 januari 2021 zal het derde seizoen worden gelanceerd op Netflix. Tegelijkertijd heeft de streamingdienst bekendgemaakt dat er ook een vierde seizoen gemaakt zal gaan worden. Wanneer deze zal verschijnen is door de huidige perikelen zeer onzeker. De kans is groot dat dit pas medio 2022 zal zijn.

Bekijk de trailer van seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?