Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Dynasty seizoen 4 eindelijk bekend

Het lange wachten op Dynasty seizoen 4 is bijna voorbij. Netflix heeft inmiddels bekendgemaakt dat we vanaf 22 oktober aan de slag kunnen met het vierde seizoen van de serie. Een voordeel is wel dat seizoen 4 dan in één keer wordt toegevoegd aan het aanbod en niet langer per aflevering. Dat we zo lang hebben moeten wachten op seizoen 4, heeft vooral te maken met het uitzendschema dat in de Verenigde Staten werd gehanteerd.

Lang wachten

Fans van Dynasty waren het op Netflix gewend dat ze wekelijks aan de slag konden met een nieuwe aflevering. Door een deal van de streamingdienst met The CW liepen de afleveringen mee met de uitzendingen in Amerika. Die deal is twee jaar geleden verlopen, waardoor we nu langer moeten wachten op nieuwe afleveringen. In het geval van Dynasty betekent dat dat de nieuwe afleveringen pas naar Netflix komen zodra het complete seizoen is uitgezonden bij The CW.

Seizoen bijna klaar

Dat punt hebben we inmiddels bijna bereikt. De laatste aflevering van Dynasty seizoen 4 wordt op 1 oktober uitgezonden. Dat het zolang geduurd heeft dat alle afleveringen konden worden uitgezonden, heeft vooral te maken met de pandemie. De opnames kwamen daardoor stil te liggen en Dynasty ging pas veel later van start dan eerder gepland. Inmiddels is duidelijk geworden dat Dynasty op 22 oktober 2021 op Netflix verschijnt. Ook is al bekend dat er een vijfde seizoen is besteld. Het einde van Dynasty is dan ook nog lang niet in zicht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FlixInfoNL (@flixinfonl)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?