Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Élite seizoen 4 bekend met nieuwe cast

Het vierde seizoen van Élite is in aantocht op Netflix. Via het Instagram-account van de Spaanse hitserie werd bekend dat we vanaf 18 juni aan de slag kunnen met alweer het vierde seizoen van de reeks. Daarin maken we kennis met een aantal nieuwe gezichten en hebben we afscheid genomen van een aantal studenten die al seizoenen lang in de serie te zien waren.

Spaanse hitserie

Élite is in de laatste jaren uitgegroeid tot een ware hit. De spannende reeks neemt ons ieder seizoen mee naar een nieuw mysterie. Zo draaide het in seizoen 1 allemaal om de moord op Marina, het zusje van Guzmán en was het in het tweede seizoen de vraag of haar moordenaar een eerlijke straf zou krijgen. In seizoen 3 stond een nieuwe moord centraal: Wie was verantwoordelijk voor de dood van Polo?

Nieuwe cast

Nu mogen fans zich opmaken voor een gloednieuw seizoen. Voor seizoen 4 keren een aantal bekende gezichten echter niet terug. We hebben afscheid genomen van Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo. Ondertussen keren andere gezichten juist wel terug. Zo is er opnieuw een rol weggelegd voor Samuel, Guzmán, Ander, Omar, Rebeca en Cayetana. Met Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch en Diego Martín maken we kennis met nieuwe gezichten.

Élite seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van Élite heeft nu een releasedatum gekregen. Via Instagram werd bekend dat de serie op 18 juni terugkeert. Gezien het laatste seizoen in maart 2020 verscheen, hebben we iets meer dan een jaar moeten wachten op nieuwe afleveringen. Voor de fans hebben we overigens nog meer goed nieuws. Duidelijk is namelijk al dat er ook een vijfde seizoen komt. Een releasedatum voor dat vijfde seizoen is nog niet bekend.

➡ Lees ook: Élite seizoen 4: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?