Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum en eerste foto’s Ferry: de Serie verschenen

Groot nieuws voor fans van Undercover. Ferry Bouman keert binnenkort namelijk terug op Netflix. We hebben er even op moeten wachten, maar de streamingdienst heeft zojuist bekendgemaakt dat het eerste seizoen van Ferry: de Serie vanaf 3 november te bekijken is op Netflix. Ook is er meer informatie vrijgegeven over het verhaal, de cast en zijn de eerste foto’s verschenen.

Ferry Bouman is terug

Ferry Bouman is terug voor een eerste seizoen van zijn eigen serie. Na het grote succes van Undercover en Ferry: de Film, komen we nu meer te weten over zijn verleden en staat zijn liefje Danielle weer aan zijn zijde. De serie neemt ons mee naar het begin van zijn carrière als drugsdealer. Hij probeert voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Dat doet hij samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis. Lukt het hen om drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub uit te schakelen om aan de top te komen? Pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn zaakjes leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

Ferry: de Serie op Netflix

Ferry: de Serie verschijnt later dit jaar op Netflix. Vanaf 3 november 2023 is het eerste seizoen te bekijken. Het seizoen bestaat uit in totaal acht afleveringen. De cast wordt gevormd door Frank Lammers (Ferry Bouman), Elise Schaap (Danielle Van Marken), Yannick van de Velde (Lars Van Marken), Raymond Thiry (John Zwart), Huub Smit (Dennis), Tim Haars (Remco), Poal Cairo (Dozer), Steef Cuijpers (Arie Tack), Koen De Graeve (Marco Grootaers), Alice Reijs (Sabien Grootaers), Kevin Janssens (Jurgen van Kamp), Monic Hendrickx (Claudia Bouman), Tygo Gernandt (Ricardo) en Dirk Roofthooft (Mick). Daarmee zien we een aantal oude bekenden terug uit onder meer Undercover en Ferry: de Film. Hieronder zie je alvast de eerste foto’s.

➡️ Lees ook: Alles wat we al weten over Ferry: de Serie

Ferry de Serie Danielle Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?