Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum en poster Vis a Vis: El Oasis verschenen

Vis a Vis El Oasis netflix

Vis a Vis keert binnenkort terug voor een vervolg. Vier seizoenen lang konden we in de Spaanse serie Vis a Vis kijken naar het leven in een vrouwen gevangenis. Toentertijd stonden Macarena en Zulema nog lijnrecht tegenover elkaar, maar in de prequel Vis a Vis: El Oasis gaat het er anders aan toe. De releasedatum voor Vis a Vis: El Oasis is inmiddels bekend en ook de poster is vrijgegeven.

Vis a Vis: El Oasis

In Vis a Vis: El Oasis keren Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Nawja Nimri) terug. De twee zitten niet meer in de gevangenis, maar maken de straten onveilig. De twee trekken op roverspad. Zo zagen we aan het einde van seizoen 2 al dat een juwelier werd beroofd, maar in El Oasis willen ze nog één keer een grote slag slaan. Ze willen een Mexicaanse drugsbaron beroven op de trouwdag van zijn dochter. Daarna scheiden definitief hun wegen.

Vis a Vis: El Oasis op Netflix

Vis a Vis: El Oasis gaat bijna van start op de Spaanse tv. FOX heeft namelijk bekendgemaakt dat de prequelserie vanaf 20 april wekelijks te bekijken is bij de zender. Daarna is het wachten totdat de reeks naar Netflix komt. De eerste vier seizoenen van Vis a Vis zijn in ons land tenslotte te bekijken bij de streamingdienst. Wanneer dat gaat gebeuren, is niet bekend. Maar met een beetje geluk hoeven we niet lang te wachten. FOX lanceerde tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum ook onderstaande poster.

Dit is alles wat we al weten over Vis a Vis: El Oasis

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Vis a Vis: El Oasis naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?