Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum en trailer 13 Reasons Why seizoen 3

13 Reasons Why Netflix

Het derde seizoen van 13 Reasons Why komt eraan. Netflix heeft net zoals bij het tweede seizoen ervoor gekozen om pas vlak voor de release de lanceringsdatum bekend te maken. Op vrijdag 23 augustus zal het zover zijn, waarbij de trailer ook direct is uitgebracht. Daarin wordt duidelijk dat er een belangrijk personage zal komen te overlijden. Tegelijkertijd met dit nieuws is het vierde én tevens laatste seizoen aangekondigd.

Belangrijk personage komt te overlijden

In het derde seizoen worden we meegenomen in de dood van een hoofdpersoon uit de eerste twee seizoenen. Uit de trailer blijkt al dat Bryce, die eerder nog verantwoordelijk was voor de verkrachting van Jessica Davis, dood is. In seizoen 3 staat dan ook de grote vraag centraal: ‘Wie heeft Bryce Walker gedood?’ De ouders van Bryce doen er alles aan om de waarheid te achterhalen.

De serie keert terug acht maanden nadat Tyler verhinderd werd om een verschrikkelijke daad te plegen op Spring Fling. Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin en Zach hebben ervoor gekozen om Tyler te beschermen voor de actie. Maar wanneer één van de football-spelers plots verdwijnt en Clay onder politiecontrole staat, is het aan een slimme buitenstaander om een groot geheim te onthullen. Hieronder is de trailer alvast te bekijken. Het complete derde seizoen verschijnt op 23 augustus op Netflix.

Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 3