Trailers

Releasedatum en trailer Lupin deel 2 eindelijk bekendgemaakt

Lupin keert deze zomer terug met het tweede deel en Netflix heeft eindelijk de releasedatum bekendgemaakt. Het was al bekend dat het om de zomerperiode zou gaan en er werd gedacht aan 14 juli. Dat is tenslotte de Franse Nationale Feestdag. Het blijkt al ruim een maand eerder te zijn: vrijdag 11 juni.

Trailer ook gelanceerd

Behalve de releasedatum heeft Netflix nu ook de trailer gelanceerd. In het tweede deel zal Assane Diop aan de bak moeten om de politie van zich af te houden. En voor hem nog een stuk belangrijker, het terugvinden van zijn zoon. Het eerste deel liet ons tenslotte achter met een enorme cliffhanger. Gehuld onder een Lupin-hoed werd de zoon van Assane ontvoerd en stond Assane opeens oog in oog met één van de rechercheurs.

Tweede seizoen of derde deel?

De trailer is hieronder te bekijken. Het tweede deel van Lupin zal in zijn geheel op vrijdag 11 juni op Netflix verschijnen. Opnieuw zijn er vijf afleveringen gepland. Over een mogelijk tweede seizoen, of een derde deel zoals je het zou kunnen noemen, is nog niets bekendgemaakt. Wel heeft hoofdrolspeler Omar Sy al laten weten dat er voldoende verhalen zijn om de serie te vervolgen.

➡ Lupin deel 2: Alles wat we al weten

Bekijk de trailer van Lupin deel 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?