Trailers

Releasedatum en trailers Black Mirror seizoen 4 beschikbaar

Black Mirror seizoen 5

Netflix heeft de releasedatum van Black Mirror seizoen 4 bekend gemaakt. Een week lang toonde de streamingdienst trailers van de nieuwe afleveringen van Black Mirror, maar bleef de releasedatum nog even geheim. Die is nu bekend, vanaf 29 december 2017 zijn alle afleveringen beschikbaar.

What a Wonderful World

In een (voorlopig) laatste trailer liet Netflix nieuwe beelden van Black Mirror seizoen 4 seizoen, met het nummer What a Wonderful World op de achtergrond. Geen toeval natuurlijk, want bedenker en schrijver Charlie Brooker spreekt kijkers aan op hun collectieve onbehagen over technologie in de moderne wereld.

Black Mirror seizoen 4 op Netflix

Vanaf 29 december zal Charlie Brooker op Netflix in Black Mirror seizoen 4 laten zien wat de gevaren zijn van de technologieën die we tegenwoordig gebruiken. Die heeft een duidelijke stempel gedrukt op ons dagelijkse bestaan: in elk huis, op elk bureau, in elke hand – een HD televisiescherm, een computermonitor, een smartphone – een ‘Black Mirror’ die de 21ste eeuw naar ons reflecteert.

Brooker toont serieuze problemen aan, maar zoals de fans van hem gewend zijn in de eerdere seizoenen brengt hij dit niet op een heel zware manier naar de kijker. Ook Black Mirror seizoen 4 is weer zwart-komisch, met ieder een eigen verhaal. Black Mirror is een anthologische Netflix Original serie en dat houdt dus in dat iedere aflevering op zichzelf staat en afgerond wordt. Van iedere aflevering was de afgelopen dagen al een trailer verschenen. Deze zijn allemaal onderaan dit bericht te bekijken, evenals de officiële trailer van Black Mirror seizoen 4.

Over Black Mirror

Black Mirror is na twee seizoenen opgepikt door Netflix. De Britse serie gooide ook in de eerste twee seizoenen hoge ogen, maar desondanks besloot Channel 4 geen nieuw seizoen te bestellen. Netflix durfde dat wel aan en Brooker toonde wederom aan fraaie verhalen te kunnen schrijven. Zo won Black Mirror seizoen 3 voor de aflevering San Junipero twee Emmy Awards.

Officiële trailer seizoen 4

Trailer Arkangel

Trailer USS Callister

Trailer Crocodile

Trailer Hang the DJ

Trailer Metalhead

Trailer Black Museum