Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Firefly Lane seizoen 2 deel 2 vervroegd

Goed nieuws voor de fans van Firefly Lane. Katherine Heigl, voor fans van de serie beter bekend als Tully Hart, heeft op Twitter bevestigd dat het tweede deel van seizoen 2 eerder naar Netflix komt dan gedacht. In eerste instantie werd 8 juni 2023 genoemd als releasedatum, maar het blijkt al in april zover. Inmiddels is ook de officiële trailer verschenen.

Twee delen

De makers van Firefly Lane kozen ervoor om het tweede seizoen in twee delen te knippen. Het eerste deel verscheen op 2 december 2022 en even zag het ernaar uit dat we een halfjaar moesten wachten tot ook het tweede deel online zou komen. Heigl heeft nu een einde gemaakt aan de onzekerheid, want Firefly Lane seizoen 2 deel 2 is vanaf 27 april te zien op Netflix. Dat betekent dat het op Koningsdag zover is.

Opgeschoven

Daarmee is de releasedatum opgeschoven. “Dus bereid je voor om al je plannen te cancelen en negeer je verantwoordelijkheden totdat je het hele seizoen bekeken hebt”, schrijft Heigl. Met de laatste zeven afleveringen van het tweede deel van Firefly Lane seizoen 2 wordt ook meteen afscheid genomen van de serie. Een derde seizoen komt er namelijk niet. Om fans alvast voor te bereiden heeft Netflix de officiële trailer voor het tweede deel gelanceerd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?