Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Formule 1: Drive to Survive en spetterende trailer

De documentaireserie over de Formule 1 zal de naam Formula 1: Drive to Survive gaan heten. De releasedatum is ook bekend geworden door een social post van Netflix Australië. Niet veel later werd de trailer gelanceerd. Een week voor de start van het Formule 1-seizoen verschijnt de reeks.

Voor de start in Melbourne

Op vrijdag 8 maart zal Formula 1: Drive to Survive worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Aangezien het gaat om een Netflix Original Serie zal de serie in één keer in alle landen verschijnen. Dus ook bij ons. Dit is een week voor de start van het nieuwe seizoen in Melbourne. Hierdoor heb je negen dagen de tijd voor de eerste race om alle tien de afleveringen te kijken.

Max Verstappen

Vorige week werd de eerste trailer al gelanceerd van de docureeks over de Formule 1. Daarin was een prominente rol weggelegd voor Max Verstappen. Inmiddels heeft het kamp van Verstappen laten weten dat het niet zo is dat hij een hoofdrol zal vertolken in de documentaire, maar alle coureurs even vaak aan bod zullen komen. Toch zal er wel aardig wat focus zijn op het seizoen van Red Bull, waarin natuurlijk erg veel gebeurde.

Tweede seizoen Formule 1 op Netflix

Inmiddels is het ook duidelijk dat er een tweede seizoen zal komen van de documentaireserie. Tijdens de teampresentaties van de afgelopen weken en deze week in Barcelona op de wintertestdagen zijn de cameraploegen ook aanwezig om alweer nieuwe beelden te schieten. De trailer van het eerste seizoen is ook gelijk verschenen, met heel wat heftige beelden van het seizoen 2018 op een rij.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?