Laatste nieuws over Netflix

Friends From College keert in januari terug met seizoen 2

Het tweede seizoen van Friends From College is in aantocht op Netflix. Nadat er lange tijd niets meer gehoord was over deze komedieserie maakte de streamingdienst bekend dat er kort na de jaarwisseling nieuwe afleveringen verwacht mogen worden.

Lange stilte

Het is alweer ruim een jaar geleden dat het eerste seizoen van Friends From College op Netflix verscheen. Niet veel later werd het tweede seizoen aangekondigd, maar een datum bleef toen nog uit. Er is lang gewerkt aan het tweede seizoen en is nu bijna klaar om gelanceerd te worden.

Friends From College seizoen 2 op Netflix

Friends From College seizoen 2 verschijnt 11 januari 2019 op Netflix, de tweede vrijdag van het nieuwe jaar. Het is dan bijna anderhalf jaar geleden dat het eerste seizoen van de komedieserie werd toegevoegd aan het aanbod. De serie ontving na de release gemixte kritieken, maar trok wel veel kijkers. Mede hierdoor is er toch een tweede seizoen gemaakt.

Over Friends From College

Friends From College draait – zoals de titel al doet vermoeden – om een groep mensen die tijdens hun schooltijd bevriend waren met elkaar. De veertigers verlangen terug naar de tijd van toen en halen daarom de meest bizarre dingen uit. Bovendien verlopen de onderlinge relaties ook niet altijd even soepel, mede vanwege de verschillende niveaus van succes binnen de groep. Het wordt pas echt complex als er een affaire ontstaat. In het tweede seizoen van Friends From College wordt een kleine tijdsprong gemaakt. Het verhaal wordt opgepakt één jaar na de laatste aflevering.

In Friends From College seizoen 2 zullen ook nieuwe gezichten geïntroduceerd worden. Zo zal Sarah Chalke, bekend van Scrubs, een rol spelen in het nieuwe seizoen. Ze speelt Merrill, een oud-klasgenoot van de groep. Ze had vroeger zelfs een relatie met Nick en dat kan de verhoudingen wel eens nogmaals op scherp zetten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?