Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum La Casa de Papel seizoen 4 bekend

La Casa de Papel seizoen 4

Netflix heeft de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 4 bekendgemaakt. De streamingdienst maakte gebruikt van de Braziliaanse Comic Con om bekend te maken dat we vanaf 3 april 2020 aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks. Daarmee duurt het wachten iets langer dan van tevoren gedacht werd.

El Profesor

La Casa de Papel is uiterst populair. In de reeks volgen we hoe een mysterieuze man genaamd El Profesor het plan heeft om de grootste overval ooit te plegen. Het doelwit? De Koninklijke Munt. Alhoewel El Profesor erin slaagt om het plan tot in de details op te zetten, verloopt toch niet alles vlekkeloos. Als één van hen gearresteerd wordt, besluit de bende opnieuw bij elkaar te komen. Hun nieuwe doel? De Nationale Bank van Spanje beroven.

La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix

De laatste tijd deden veel geruchten de ronde dat we vanaf begin 2020 aan de slag konden met nieuwe afleveringen van La Casa de Papel. Daarbij werd voornamelijk een release in januari 2020 genoemd. Nu blijkt dat we iets langer moeten wachten. Het complete vierde seizoen van de Spaanstalige Netflix Original wordt op 3 april 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Via onderstaande video werd de releasedatum bekendgemaakt.

Lees ook de 8 brandende vragen voor La Casa de Papel seizoen 4