Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum laatste seizoen House of Cards op Netflix bekend

Het is bekend wanneer House of Cards seizoen 6 op Netflix verschijnt. De streamingdienst heeft zojuist de releasedatum van het laatste seizoen, wat nu al veelbesproken is, bekend gemaakt via de sociale kanalen.

Alles is anders

Alles is anders aan het zesde seizoen van House of Cards. Niet alleen is dit het laatste seizoen van de serie, ook bestaat dit deel uit veel minder afleveringen. Seizoen 6 bestaat uit acht afleveringen, in plaats van de gebruikelijke dertien. Daarnaast is Frank Underwood natuurlijk uit de serie gewerkt.

Frank Underwood werd gespeeld door Kevin Spacey en omdat hij één van de grootste spelers in het #MeToo-schandaal werd zag Netflix zich genoodzaakt om de acteur te ontslaan. Daarmee werden de makers van House of Cards wel met een probleem opgezadeld, want de rol van Frank Underwood was nog niet helemaal uitgespeeld in House of Cards. De schrijvers moesten nu halsoverkop toch een manier vinden om hem uit de serie te schrijven. In seizoen 6 zien we hem dus niet meer terug en is Claire Underwood de president van de Verenigde Staten.

Releasedatum House of Cards seizoen 6 op Netflix

De releasedatum van House of Cards seizoen 6 op Netflix is nu bekend en ook die datum is anders dan we gewend zijn. De eerste seizoenen verschenen steeds aan het begin van een kalenderjaar. Vorig jaar verscheen seizoen 5 al later dan gebruikelijk, namelijk in mei 2017. Op House of Cards seizoen 6 hebben we nog langer moeten wachten. Op 2 november verschijnen de acht laatste afleveringen van House of Cards op Netflix.

Dat is te zien op de social media kanalen van Netflix. Daar zien we Claire Underwood afgebeeld op de stoel die bekend is van het standbeeld van Abraham Lincoln. Eerder had Frank Underwood daar plaats in genomen en nu is het dus de beurt aan Claire Underwood.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?