Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Lucifer seizoen 5B eindelijk bekendgemaakt

Het lange wachten is voorbij. Lucifer seizoen 5B is door Netflix eindelijk aangekondigd. De eerste afleveringen van dit seizoen verschenen afgelopen najaar, waarna het lange wachten begon. De opnames lagen namelijk stil door alle coronaperikelen.

In mei is het zover

Er staan nog acht afleveringen op ons te wachten in seizoen 5B en deze zullen allemaal op 28 mei op Netflix verschijnen. Daar is de koek nog niet mee op, want momenteel zijn de opnames voor het afsluitende zesde seizoen in de afrondende fase. Diverse acteurs zijn namelijk foto’s op Instagram aan het delen van hun allerlaatste momenten samen.

Grote cliffhanger

Vanaf 28 mei zullen we weten hoe het verder zal gaan met Lucifer en alle andere personages. Want er was een grote ruzie op het politiebureau, tot God zich kwam melden om de boel te sussen. Komen Lucifer en Cloe weer bij elkaar? En wat voor rol blijft Michael, de tweelingbroer van Lucifer spelen? Het zal dus spoedig duidelijk worden. Op een trailer is het nog wel wachten. Wel weten we dat er onder meer een musicalaflevering zal zijn.

Lucifer seizoen 5B: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?