Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Lucifer seizoen 5B verklapt? Opnames worden hervat!

De opnames van Lucifer worden deze maand hervat. Hierdoor is het goed mogelijk dat de uitspraken van Tom Ellis waarheid worden. Hij verklapte bijna tussen neus en lippen door wanneer het tweede deel van seizoen 5 verwacht mag worden.

Alleen finale nog gefilmd

TVLine heeft onthuld dat de opnames van Lucifer worden hervat op 24 september. In maart waren de laatste opnames en daarna is er heel veel gebeurd. Zo is er bijvoorbeeld alsnog een zesde seizoen besteld, waardoor de seizoensfinale is herschreven. Dit blijkt tevens de enige aflevering te zijn die nog moet worden gefilmd. Wanneer dit is gedaan, kan er dus gedacht worden aan de releasedatum. De opnames van het zesde seizoen zullen direct achter de seizoensfinale worden gedraaid.

Rond feestdagen?

De grote vraag is dan nog wanneer Lucifer seizoen 5B op Netflix zal verschijnen. Hoofdrolspeler Tom Ellis (Lucifer Morningstar) heeft daarover een grote hint gegeven. Hij zat recent in de podcast van Pilot TV. Daarin zei hij het volgende over seizoen 5B: “Hopelijk rond de feestdagen en anders begin volgend jaar.” Het schijnt ook nog eens het meest emotionele seizoen te worden van Lucifer die er geweest is, deels logisch gezien alle opgelopen spanningen en de grote cliffhanger.

Zes gewaagde voorspellingen voor Lucifer seizoen 5B

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?