Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum nieuwe komedieserie Space Force bekend

Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vanaf vrijdag 29 mei kunnen we op de streamingdienst aan de slag met de serie die afkomstig is van de makers van The Office.

Space Force

Space Force is afkomstig van Steve Carrell en Greg Daniels, eerder verantwoordelijk voor The Office. De serie gaat over een kleurrijke groep die de taak krijgt om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten. Onder de naam Space Force moet een groep er alles aan doen om Amerikanen naar de maan te sturen. Op die manier kan volledige dominantie van de Amerikaanse Armed Focus in de ruimte worden geclaimd.

Space Force op Netflix

Netflix heeft nu de officiële releasedatum voor Space Force bekendgemaakt. De komedieserie wordt op vrijdag 29 mei toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In de serie is onder meer een rol weggelegd voor Lisa Kudrow, die eerder al eens een Emmy Award en SAG Award heeft gewonnen. Andere castleden zijn Steve Carell, John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?