Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum nu al populaire The Innocents op Netflix bekend

The Innocents Netflix seizoen 1

De releasedatum van The Innocents seizoen 1 op Netlfix is bekend. In februari werd de serie al aangekondigd door de streamingdienst en schepte daarmee direct hoge verwachtingen. Nu is er een nieuwe teaser van de serie vrijgegeven én is het dus bekend wanneer The Innocents verwacht mag worden.

Mix

The Innocents wordt een mix van Twilight, Riverdale, 13 Reasons Why, The OA én The 100. Zo liet Netflix de volgers voor het eerst kennis maken met The Innocents en dat brengt natuurlijk verwachtingen met zich mee. Het zijn namelijk niet de minste titels.

The Innocents seizoen 1 op Netflix

The Innocents seizoen 1 verschijnt 24 augustus op Netflix. Alle afleveringen zijn dan gereed om gereleased te worden. De cast was in februari al bekend gemaakt en bestaat uit onder andere Sorcha Groundsell (Clique, Iona, Sleeping Lions) als June, Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) als Harry en Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento, The King’s Speech) als Halvorson. Centraal in de Britse serie staan twee tieners die aan een buitengewone reis beginnen.

Harry en June verlaten hun ouderlijk huis om aan de onderdrukking te ontkomen. Er staat ze een reis te wachten die ze nooit hadden kunnen voorzien. In de nieuwe beelden is te zien hoe Harry en June op een kamer terecht komen er ogenschijnlijk weinig aan de hand lijkt te zijn. Als Harry echter wakker wordt en er een vreemde man in de kamer staat bekruipt hem een onbehagelijk gevoel. Wie is die man, wat doet hij in de kamer en waar is June? Het blijkt dat de man June is, maar wat is er met haar gebeurd?

Ze is plotseling het onderwerp van een ontvoeringsplan, maar ze weet niet eens waarom. Gebukt onder extreme stress beginnen haar lichaam en identiteit zich te veranderen op een manier die ze zich nooit had kunnen indenken. De vraag is niet hoe, maar waarom? Ze staat er vrijwel alleen voor, maar Harry is niet van plan om haar te verlaten.