Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Orange Is The New Black seizoen 6 bekend

We weten wanneer Orange Is The New Black seizoen 6 op Netflix verschijnt! Het wachten op de releasedatum was bijna niet meer vol te houden, maar eindelijk is nu door de streamingdienst bekendgemaakt wanneer het zover is!

Litchfhield

Al vijf seizoenen kunnen we zien hoe het Piper Chapmen vergaat in gevangenis Litchfield. Ondertussen kregen we ook steeds meer een band met de andere gevangen. Het vorige seizoen kwamen alle dames in opstand en brak de pleuris echt uit in Litchfield. Het werd zelfs zo heftig, dat de gevangen nu naar een andere gevangenis gaan.

OITNB seizoen 6 op Netflix

Vanaf 27 juli verschijnt OITNB seizoen 6 op Netflix en in de eerste beelden die we alvast konden zien staat al een hint over wat we mogen verwachten van de nieuwe afleveringen. Er is namelijk als tekst ‘bye bye, Litch’ gevoegd en dat duidt er toch echt op dat de dames niet meer terugkeren naar Litchfield. Of alle gevangenen naar dezelfde gevangenis overgeplaatst worden, of dat ze echt gescheiden van elkaar worden is nog niet bekend. Daar kun je vanaf 27 juli achterkomen.

Het is inmiddels al bijna een jaar geleden dat het vorige seizoen van Orange is the New Black verscheen op Netflix. Het is bijna traditie dat er een nieuwe seizoen in deze maand verschijnt en dus werden de fans steeds ongeduldiger. Het was wachten op de releasedatum en toen juni eenmaal was aangebroken leek de kans klein dat Orange is the New Black seizoen 6 deze maand zou verschijnen. Dat blijkt nu ook het geval, nu duidelijk is geworden dat OITNB seizeon 6 op 27 juli in première gaat.

Seizoen 5

In het vijfde seizoen stond de opstand van de inmates van Litchfield centraal. Het tragische overlijden van mede-gevangene Poussey was de druppel, waarna er chaos in de gevangenis ontstond. De bewakers hadden het niet langer meer voor het zeggen. De opstand duurde drie dagen en daar bestond het hele vijfde seizoen uit. Later gaven de makers toe dat dit niet helemaal de juiste keuze was geweest. Voor het zesde en voorlopig voorlaatste seizoen zijn dan ook wat wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn er bijvoorbeeld schrijvers vervangen.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?