Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Riverdale seizoen 4 op Netflix bekend

Netflix heeft de releasedatum van het vierde seizoen van Riverdale bekendgemaakt. De serie is oorspronkelijk afkomstig van The CW, maar door een samenwerking van Netflix met die zender kunnen we in Nederland ook razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen. De eerste aflevering van Riverdale seizoen 4 wordt op 10 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Luke Perry

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Riverdale wordt een bijzondere. In de aflevering wordt afscheid genomen van Luke Perry die in de serie de rol van Fred Andrews vervulde. “Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van Riverdale die we dit jaar, of misschien wel ooit, zullen maken”, liet showrunner Roberto Aguirre-Sacasa al weten over de In Memoriam aflevering.

Seizoen 4

In de seizoensfinale van seizoen 3 zagen we dat een aantal verhaallijnen werden afgerond, waaronder die van de Gargoyle King en Black Hood. Er kwam echter ook een groot nieuw raadsel bij. De slotminuten toonde tenslotte een flashfoward waarin we Archie, Betty en Veronica rondom een kampvuur zagen staan. Jughead ontbrak, terwijl zijn iconische muts wel in handen was van het drietal. Wat is er met hem gebeurd?

Releasedatum Riverdale seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van Riverdale gaat op 9 oktober van start bij The CW. De verwachting was dan ook dat de In Memoriam-aflevering vervolgens op 10 oktober zou worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat heeft Netflix nu bevestigd. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen. Naar verwachting bestaat seizoen 4 opnieuw uit 22 afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?