Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Stranger Things 4: Deze zomer in twee delen

Stranger Things seizoen 4 wordt deze zomer in twee delen gelanceerd, met vijf weken er tussen. De zomerperiode was al eerder bekendgemaakt en nu dus ook de startdatum. Vanaf vrijdag 27 mei kan iedereen gaan zitten voor de eerste afleveringen. Lees ook: Stranger Things stopt

De Upside Down is nog niet weg

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Stranger Things seizoen 4 in twee delen

Deze zomer is het dus raak voor Stranger Things en het seizoen is in twee delen geknipt. De eerste afleveringen zullen op vrijdag 27 mei worden gelanceerd. Dit laten de gebroeders Duffer vandaag weten. “We zijn twee jaar bezig geweest om alles te filmen. Om jullie zo snel mogelijk naar de serie te kunnen laten kijken, wordt het seizoen in twee delen gelanceerd met een tussenpauze van vijf weken.” Het tweede deel komt dan ook op vrijdag 1 juli.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?