Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum The 100 seizoen 5 op Netflix is bekend

The 100 seizoen 5 releasedatum Netflix Nederland

Het aftellen naar The 100 seizoen 5 op Netflix kan eindelijk beginnen. De ongekend populaire serie ligt al tijden stil, maar tijdens de Television Critics Association winter press tour in januari is er bekendgemaakt wanneer het verhaal verder gaat. Wanneer begint The 100 seizoen 5? Op dinsdag 24 april! Inmiddels is het ook duidelijk wanneer we op Netflix verder kunnen kijken.

Lange break

Het vierde seizoen van The 100 liep tussen 1 februari 2017 en 24 mei 2017. Sindsdien wachten we dus al op nieuws over het vervolg. Dat nieuws is er dus eindelijk, maar er blijkt wel bijna een jaar te zitten tussen het einde van seizoen 4 en de start van seizoen 5.

Dit bericht verscheen in januari op deze website

The 100 seizoen 5 op Netflix

The 100 seizoen 5 wordt een spannend seizoen en zal ook weer op Netflix te volgen zijn. De afgelopen seizoenen maakte de streamingdienst het mogelijk om de nieuwste aflevering van The 100 kort na de uitzending in Amerika ook in Nederland al te bekijken. Dit komt door een deal die is gesloten met The CW, waar The 100 in Amerika onder valt. Op dit moment zijn er meerdere serie’s van The CW wekelijks bij Netflix te zien en zo is ook mogelijk om The 100 seizoen 5 te volgen in Nederland.

In Nederland volgt de aflevering van The 100 seizoen 5 op Netflix een paar dagen nadat de uitzending in Amerika heeft plaatsgevonden. Daar gaat het op 24 april dus al los, in Nederland vanaf 30 april. Vervolgens staat iedere maandag dus de weken die daarna volgen in het teken van The 100 seizoen 5. Er zijn dertien afleveringen, dus het wordt dertien maandagen genieten!

Bekijk hier het uitzendschema van The 100 seizoen 5 op Netflix

Cliffhanger (spoiler)

Het geduld van de fans van The 100 wordt wel behoorlijk op de proef gesteld. Seizoen 4 eindigde in mei vorig jaar met een enorme cliffhanger. Er verscheen een groot ruimteschip met allemaal nieuwe mensen. De grote vraag is natuurlijk waar zij vandaan kwamen en wie die mensen precies waren. Die antwoorden zullen ongetwijfeld volgen in The 100 seizoen 5.

The 100 seizoen 6

Ook over The 100 seizoen 6 zijn gelijk positieve berichten opgedoken nu de releasedatum van seizoen 5 bekend is. Tiffany Vogt was namens Seat42F.com aanwezig bij een presentatie van Mark Pedowitz, president van The CW, tijdens de TCA press winter tour en volgens haar zou hij gezegd hebben dat er een goede kans bestaat dat seizoen 6 van The 100 gemaakt zal worden. Vogt Twitterde dat Pedowitz vertelde dat hij ‘hoopvol is en er vertrouwen in heeft’ dat er een zesde seizoen van The 100 zal komen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de exacte releasedatum van The 100 seizoen 5 op Netflix bekend is? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!