Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum The 100 seizoen 6 op Netflix bekend

The 100 seizoen 6 Netflix

The 100 seizoen 6 heeft een releasedatum te pakken op Netflix. We wisten al dat het zesde seizoen op 30 april van start zou gaan bij The CW en nu is ook eindelijk bekend wanneer de eerste aflevering wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Nieuwe planeet

Het eind van The 100 seizoen 5 gaf al een beetje aan waar het in seizoen 6 om zal gaan. De overgebleven personages uit The 100 komen op een nieuwe planeet terecht. Nu de aarde eindelijk weer bewoonbaar is, heeft Jordan als zoon van Harper en Monty de taak gekregen om Bellamy en Clarke uit hun cryo-sleep te halen.

Later volgen er nog een aantal die de taak krijgen om de nieuwe planeet te ontdekken en om te bekijken of het daar veilig is. Al snel komen ze erachter dat de nieuwe planeet niet onbewoond is. Ze krijgen al snel te maken met Russell, gespeeld door J.R. Bourne.

Releasedatum The 100 seizoen 6 op Netflix

De afgelopen tijd verschenen al meerdere foto’s en trailers van The 100 seizoen 6 en nu is ook eindelijk de releasedatum van het zesde seizoen bekend. De serie loopt wederom mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Op 7 mei mogen we de eerste aflevering verwachten op Netflix in Nederland. Ook werd bekend dat The 100 is vernieuwd voor een zevende seizoen.

Bekijk de trailer van The 100 seizoen 6