Laatste nieuws over Netflix

Derde seizoen van Travelers komt bijna aan op Netflix

De releasedatum van Travelers seizoen 3 op Netflix is bekend. De serie die dankzij de streamingdienst een doorstart maakte is vanaf 14 december weer terug met tien gloednieuwe afleveringen.

Overgenomen

Oorspronkelijk was Travelers een co-productie van Netflix met de Canadese zender Showcase. Laatstgenoemde partij haakte na twee seizoenen echter af, waardoor de toekomst van de serie met een trouwe schare fans onzeker was geworden. Netflix adopteerde de serie echter volledig, waardoor er toch een derde seizoen komt.

Datum Travelers seizoen 3 bij Netflix bekend

Netflix heeft bekendgemaakt dat Travelers seizoen 3 op 14 december verschijnt. Alle werkzaamheden voor dit nieuwe seizoen zitten er inmiddels op, waardoor de streamingdienst bekend kon maken dat de Sci-Fi-serie over precies één maand weer verder gaat. Voor Eric McCormack zijn het drukke tijden geweest, want nadat Netflix in maart van dit jaar het derde seizoen van Travelers bestelde moest hij vol aan de bak. Hij bekleedt niet alleen de hoofdrol in Travelers, hij is ook nog eens producent én regisseur van meerdere afleveringen. De laatste aflevering van seizoen 2 regisseerde McCormack ook al zelf.

Over Travelers

De Canadese serie Travelers speelt zich ver in de toekomst af, we zijn al eeuwen verder in de tijd. Door een techniek is het echter mogelijk geworden om door de tijd te reizen en zodoende terug te keren naar de 21ste eeuw. Dit is nodig, omdat de toekomst van de mensheid op het spel staat. Om te voorkomen dat de mensheid uitsterft reizen de mensen uit de toekomst terug naar de 21ste eeuw.

Het redden van de mensheid zal in Travelers seizoen 3 wederom centraal staan, maar de verhaallijnen worden verder uitgebreid. Ieder teamlid van de Travelers zal namelijk geconfronteerd worden met zijn eigen breekpunt, wat de missie extra bemoeilijkt. Hoe dat afloopt zal vanaf 14 december te zien zijn op Netflix, wanneer alle afleveringen in één keer aan het aanbod worden toegevoegd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?